Vesa Virri Opettaja, näyttelijä, koti-isä

Muskariin – mä kaipaan niin?

Oltiin Sofian kanssa ensimmäistä kertaa muskarissa. En ollut koskaan aiemmin ollut sellaisessa, joten en oikein tiennyt mitä odottaa. Tai no rehellisesti sanoen, tiesin tasan tarkkaan: Olen ainoa isä paikalla, kaikki muut ovat äitejä, vetäjänä on joku ylipirteä naispuolinen Marco Bjurström, soitetaan kannelta ja lauletaan simppeleitä kappaleita, joiden kertosäkeistä saa koko viikon korvamadon.

Ei arvaukseni paljon heittänyt: Paikalla oli minun lisäkseni pelkkiä äitejä ja vetäjä oli varmaan aika tyypillinen muskarin vetäjä: (yli)pirteä ja (yli)positiivinen naisihminen. Laulut olivat tosiaan aika simppeleitä, mikä nyt alle vuoden ikäisten muskarissa ei varmaan sinänsä ole yllätys. Soitin ei ollut kannel, vaan joku puinen soittopeli, jonka nimeä en tiedä mutta josta lähti sinänsä ihan kivoja ääniä.

Laulamaan en vielä uskaltanut, mutta soitin kyllä epämääräistä instrumenttia ja koetin lauluissa hyräillä kivasti mukana. Puoli tuntia oli yllättävän pitkä aika, vaikka ennakkoon ajattelin että sehän menee kuin siivillä, mutta eivät tuon ikäiset toisaalta varmaan juuri pidempään jaksakaan keskittyä. Ei tuo nyt ihan täyttä kärsimystä ollut, mutta jotenkin olisi varmaan ollut ensimmäisellä kerralla helpompi sopeutua, mikäli paikalla olisi ollut joku kohtalotoveri – siis toinen isä.

Sofia tuntui kyllä ihan tykkäävän. Neiti ei selkeästi ole perinyt musikaalisuutta – tai sen puutetta – ainakaan isältään. Ensi viikolla mennään siis uudestaan.

Ja ne kertosäkeet soivat päässä vieläkin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Onko se varsinainen muskarilainen toistellut kuulemaansa?

Käyttäjän vesavirri kuva
Vesa Virri

Ei se vähän yli puolivuotiaana vielä paljon toistele mitään. Katsotaan jos keväämmällä alkaisi toistelemaan ja muutenkin pitämään enemmän ääntä.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Vastuullista isyyttä - täysi tunnustus kirjoittajalle. Isänä äiti-lapsi -tyyppiseen kerhoon osallistuu vain kundi, jolla todella on MUNAA eikä miehuusongelmaa.

Mediassa on viime päivinä ihmetelty, että kouluikäiset lapset eivät osaa ilmaista itseään. Olen varma, että sellainen miina tulee Vesan perheessä olemaan hallitusti purettu. Eipä vastaava homma minultakaan isänä ihan pieleen mennyt silloin 90-luvulla.

Käyttäjän vesavirri kuva
Vesa Virri

Kiitosta vaan. Kyllä tässä on jo viikon aikana oppinut paljon ja saanut runsaasti uusia kokemuksia esimerkiksi siitä, miten vauvan kanssa tulee toimia erilaisissa tilanteissa, kun esimerkiksi liikutaan kaupungissa. Täytyy jossain vaiheessa kirjoitella siitäkin.

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

No, niitähän hyräilet pitkin päivää Sofialle!
Muskari on mukava.

Käyttäjän vesavirri kuva
Vesa Virri

Joo, täytyy varmaan kirjoitella asiasta uudestaan sitten kun on enemmän käyntejä takana.